Wednesday, November 25, 2009

Farah's thot again


In the car - yesterday

--------------------------

Me and Farah were sitting together in the car, talking and eating. She had asked me in between to close all the windows coz feeling cold. I just kept quite but she insisted me when I'm still ignoring and told me " kaki Farah goyang nie bu .... " That made me understood why she wants the window to be closed ie. " kaki Farah mengigil ". Lucu lah Farah ni.....


In the car - day b4 yesterday

------------------------------------

As usual lah borak biasa.... Yang ni pulak, die menceritakan perihal sekolah dan cikgu-cikginya. Kebetulan, ade lak cikgu disekolahnya yang sedang preagnant. Farah cakap, cikgu-cikgu yang preagnant tu sebab they all terlebih makan.... haha.... Boleh pulak itu jadi penyebabnya.... Farah oh Farah..... Betul-betul mencuit hati kami....

2 comments:

  1. yg dia pecahkan telur kat tilam marun mak tu, mak tanye nape dia pecahkan telur atas tilam? dia kata, "nk tgk ada anak ayam ke tak" hahahaha..

    ReplyDelete
  2. tu ler... aku mmg suke layan klu die cite... mulelah nnti kuar mcm2 jawapan.... haha... faris pon sama gak...

    ReplyDelete